Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof Nowak Mateusz Kolaczek cysiek33 (2635 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
oppland napisał:
Majka26xxx napisał:
oppland napisał:
Wacek1 napisał:
nastepny cenzor - jak nie pasuje czyjas opinia, to najlepiej te osobe usunac, zamiast prowadzic spor na argumenty.

Najpierw Jaste, potem innych.. a na koncu zostana ci prawomyslni.(...Ci na stale z rodzina )

Wacek...nie wrzucaj wszystkich do jednego worka nie wszyscy co zostaja tu na stałe musza się zgadzać z osoba,której przeszkadza Jasta mnie on nie przeszkadza i nie przeszkadzał a gdyby nawet to nie będe się osmieszac jakimiś petycjami do moderatora,bo i dlaczego? nie mam pojęcia czemu ta osoba chce tak zrobić,ale wydaję mi się,że jest słaba psychicznieskoro nie potrafi znalezć innego rozwiązania tylko jakies bełkoty wypisuje na forum na jego temat...pytanie do ciebie Majka- czy ty nie potrafisz znalezć innego rozwiązania?a co zrobisz jak moderator mimo twojej prosby tego nie zrobi?gdzie skierujesz klage?...uwazaj,zeby ktos tego samego nie napisał do moderatora o Tobie...

znajde kogos kto mu konto usunie ale na wasze glowki to za duzo chyba ...

posłuchaj uważaj abys ty nie została usunięta bo kto mieczem wojuje od miecza ginie...po drugie kim ty mozesz byc,skoro takie słowa płyna z twoich ust...jesli jestes naprawdę kobietą to nie wypada kobiecie uzywać takich wulgaryzmów....oczywiscie kobiecie nie wypada,śmodruchowi napewno...wstydz się...teraz mi jest wstyd za ciebie,ze tak się wysławiasz...kobieta to istota delikatna a ty sie do kobiet nie zaliczasz...ogarnij swój jezyk bo nikomu nie zaimponujesz...takie teksty jak ty prawisz nadaja sie do kryminału kobiecego lub dla młodocianych...jesli kiedykolwiek tam byłas to nie przenos tego na wolnosc...tu bądz kobieta tak jak przystało taki skakaniec z ciebie a nigdzie takich nie lubia

no ja Cię proszę ale sobie pojechałaś -nie ma nic gorszego od delikatnej istoty (kobiety) taka to tylko może być głupia a jeśli byłaby do tego posłuszna -to już byłby ideał jasty

z cała resztą się zgadzam głupotą jest pisanie czegoś tam do moderatora o ile ktoś taki istnieje a osoba robiąca takie rzeczy musi być słaba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
www.mojanorwegia.pl/forum/view/228/pozna...lub_pani.html#207975
piszesz takie oferty a co soba zaprezentowałaś na forum?młoda jestes oj jeszcze będziesz załowała tego słownictwa...no chyba ze skończysz w jakimś szambie to będziesz brnęła dalej...uwierz mi że faceci siedzący w kryminale nie lubia takich kobiet wulgarnych choć sami potrafia być bardzo wulgarni,a ty poszukujesz par,kobiet z taką wulgarnoscia to powodzenia zyczę WSTYDŻ SIE...nie zapominaj,że te osoby przegladaja forum,więc mozesz kogos poznac,ale żeby ci buzkę obił...czego mimo wszystko ci nie zyczę...ale jak nie skończysz tak blużnić to dostaniesz kiedys nauczkę..oj napewno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Majka26xxx)
Wiking
patim napisał:
wywloko zazdroscisz ze ludzie maja poukladane w zyciu
wiem czym jestes
naczyniem na sperme tylko trzeba duzo wina

pieluche w gebie trzymalas jak moje dzieci za granice jezdzily

pewnie stad ta mania wielkosci

ty nawet nie wiesz chlopcze kim jestem

ale musle ze dobry psycholog tobie pomoze
poszukaj w google adresow PPT ,BUP
albo masz www.bupbarn.no/wips/432006118/
Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk
tam ci pomoga z pamiecia
a z tym pederasta nigdy nie pisalam
wyparcie to jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii.
podalem cytat i linka gdzie pisalas do Jasty

spadaj dom piaskownicy

a i tu tez pisalas do jasty www.mojanorwegia.pl/forum/view/12/bergen...d_%3a)_!.html#212315
Norweg sie odezwal

jasta juz to wie z wlasnego doswiadczenia

2 z 3 twoich pierwszych postow byly skierowane do jasty
moze mawet 3 z 3 bo pierwszy to ogloszenie erotyczne
zreszta wszystkie 17 twoich postow dotycza Jasty

dzieci korzystaly z psychologa , zona czy ty skoro taki obeznany jestes w tym temacie

psychologia ?? przeciez na budowie pracujesz i jedyne na czym sie znasz to ukladanie plytek w kuchni pod warunkiem ze sciana jest prosta bo jak nie to juz wyzsza szkola jazdy

naiwny frajer jestes i wiekszosc ludzi tutaj

myslisz ze jestem dziewczyna hahaha

i szukam tutaj kogos

jestem facetem ktory robi sobie jaja czytajac co tacy frajerzy pisza do mnie na priv

ach och jaka jests piekna prosze daj mi szanse hahahahaa

kurwa zalosne buraki ze wsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
O i nie spełniony erotyczne sie okazał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
ddd sss
(numerdwa)
Nowicjusz
TAK DLA PRZYPOMNIENIA

patim napisal

DEBILU PIERDOLONYM jak ty zarabiasz 60 kr dziennie to twoj problem

ucz sie jezyka niorweskiego
jak ci w polsce nie wyszlo
sieroto
so ludzie co potrafia w polsce zarobic 50 000
i to bez ukladow

jak ty golodupcu wjechale do roboty
to nie znaczy ze inni tez mieli tylko 2 korony

ja miolem 500 000 kr i forda skandynawa iwjechalem w ciemno
i NORWEDZY mnie okradli
wrocilem na miesiac ido pl
ale jak wpadlem do norge drugi raz
to sie posypaly iskry z firmy 3 co do wielkosci

dali mi na ochlode 400 000
a ja powiedsialem ni huja
dasjcie wszystko

MIOLEM MIOLEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
i akurat na jaste sie zawzielas
bo zaden facet by sie nie tlumaczyl ze go wkurwiaja epitety kierowane do ,,kobiety,,

znowu w zyciu ci nie wyszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
NEXT napisał:
oppland napisał:
Majka26xxx napisał:
oppland napisał:
Wacek1 napisał:
nastepny cenzor - jak nie pasuje czyjas opinia, to najlepiej te osobe usunac, zamiast prowadzic spor na argumenty.

Najpierw Jaste, potem innych.. a na koncu zostana ci prawomyslni.(...Ci na stale z rodzina )

Wacek...nie wrzucaj wszystkich do jednego worka nie wszyscy co zostaja tu na stałe musza się zgadzać z osoba,której przeszkadza Jasta mnie on nie przeszkadza i nie przeszkadzał a gdyby nawet to nie będe się osmieszac jakimiś petycjami do moderatora,bo i dlaczego? nie mam pojęcia czemu ta osoba chce tak zrobić,ale wydaję mi się,że jest słaba psychicznieskoro nie potrafi znalezć innego rozwiązania tylko jakies bełkoty wypisuje na forum na jego temat...pytanie do ciebie Majka- czy ty nie potrafisz znalezć innego rozwiązania?a co zrobisz jak moderator mimo twojej prosby tego nie zrobi?gdzie skierujesz klage?...uwazaj,zeby ktos tego samego nie napisał do moderatora o Tobie...

posłuchaj uważaj abys ty nie została usunięta bo kto mieczem wojuje od miecza ginie...po drugie kim ty mozesz byc,skoro takie słowa płyna z twoich ust...jesli jestes naprawdę kobietą to nie wypada kobiecie uzywać takich wulgaryzmów....oczywiscie kobiecie nie wypada,śmodruchowi napewno...wstydz się...teraz mi jest wstyd za ciebie,ze tak się wysławiasz...kobieta to istota delikatna a ty sie do kobiet nie zaliczasz...ogarnij swój jezyk bo nikomu nie zaimponujesz...takie teksty jak ty prawisz nadaja sie do kryminału kobiecego lub dla młodocianych...jesli kiedykolwiek tam byłas to nie przenos tego na wolnosc...tu bądz kobieta tak jak przystało taki skakaniec z ciebie a nigdzie takich nie lubia

no ja Cię proszę ale sobie pojechałaś -nie ma nic gorszego od delikatnej istoty (kobiety) taka to tylko może być głupia a jeśli byłaby do tego posłuszna -to już byłby ideał jasty

z cała resztą się zgadzam głupotą jest pisanie czegoś tam do moderatora o ile ktoś taki istnieje a osoba robiąca takie rzeczy musi być słaba

NEXT- delikatnośc kobieca a posłuszeństwo to dwa inne słowa...delikatnosć kobieca wcale nie znaczy,że taka kobieta jest posłuszna...bo trzeba wiedzieć kiedy użyć nie posłuszeństwa...prócz bluzgów istnieja tez inne formy obronne...wcale np kłótnia nie musi się opierać tylko na słowie kurwo,chuju a mozna przeciwnika rozłożyc na łopatki...ja nie napisałam że nie bluznię,ale wiem kiedy mam użyc blużnierstwa,a skoro innym kobietą bluzgi sa tak znane to niech od razu napiszą z jakiego marginesu społecznego pochodzą...skoro mam dzieci to też nie chciałabym aby pierwszym słowem wypowiedzianym przez moje dziecko było słowo cwelu etc,bo nic innego by nie słyszało z ust kochajacej mamusi...czy uważasz,że to jest fer wobec dziecka?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Majka26xxx)
Wiking
patim napisał:
bo zaden facet by sie nie tlumaczyl ze go wkurwiaja epitety kierowane do ,,kobiety,,

a pokazac ci chuja ?

to popatrz w lusterko

czlowieku osobisty zatarg z postow z przed swiat

jak jestes kumaty to wiesz o co biega bo sam w tym uczestniczyles i z tego co pamietam byles przeciwko pedejascie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
oppland napisał:
NEXT napisał:
oppland napisał:
Majka26xxx napisał:
oppland napisał:
Wacek1 napisał:

NEXT- delikatnośc kobieca a posłuszeństwo to dwa inne słowa...delikatnosć kobieca wcale nie znaczy,że taka kobieta jest posłuszna...bo trzeba wiedzieć kiedy użyć nie posłuszeństwa...prócz bluzgów istnieja tez inne formy obronne...wcale np kłótnia nie musi się opierać tylko na słowie kurwo,chuju a mozna przeciwnika rozłożyc na łopatki...ja nie napisałam że nie bluznię,ale wiem kiedy mam użyc blużnierstwa,a skoro innym kobietą bluzgi sa tak znane to niech od razu napiszą z jakiego marginesu społecznego pochodzą...skoro mam dzieci to też nie chciałabym aby pierwszym słowem wypowiedzianym przez moje dziecko było słowo cwelu etc,bo nic innego by nie słyszało z ust kochajacej mamusi...czy uważasz,że to jest fer wobec dziecka?

ja od razu wiedziałam kim jest ta osoba kolejny spryciarz detektyw jakie to wszystko żałosne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Majka26xxx napisał:
patim napisał:

a pokazac ci chuja ?

to popatrz w lusterko

czlowieku osobisty zatarg z postow z przed swiat

jak jestes kumaty to wiesz o co biega bo sam w tym uczestniczyles i z tego co pamietam byles przeciwko pedejascie

co proponujesz -zawrzeć pakt czy założyć kółko różańcowe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok